Aktiviteter

Podcasten Luftrummet

Luftrummet er Astma-Allergi Danmarks podcastserie, hvor vi sammen med dygtige eksperter og spændende gæster vender stort og småt om astma, allergi, eksem, høfeber, kæledyr og politiske emner.

Lyt med på Apple Podcasts Lyt med på Google Podcasts Lyt med på Spotify Lyt med på Podimo

Allergien skal tænkes ind i den danske indsats mod skadelige kemikalier

Omkring 1,2 millioner danskere er allergiske over for et eller flere kemiske stoffer. Det nedsætter både deres livskvalitet og koster samfundet dyrt i sygefravær og tabt arbejdsevne. Lige nu er politikerne i gang med at tilpasse Danmarks indsats mod skadelige kemikalier som del af finanslovsforhandlingerne. Og det er et ret vigtigt emne for os alle sammen, både hvad angår forebyggelse af allergi og for forbedring af forholdene for dem, der allerede er allergiske.

Astma-Allergi Danmark arbejder intenst for at der fortsat vil være en allergistrategi i indsatsen. I dagens afsnit stiller vi derfor skarpt på tilpasningen af den danske kemiindsats og til at hjælpe med det, har vi Jeanne Duus, professor og centerleder af Videncenter for Allergi, Claus Jørgensen, projektchef i Forbrugerrådet Tænk Kemi og Anne Holm Hansen, direktør i Astma-Allergi Danmark, i studiet.

Vært og tilrettelæggelse: Sofie Mathilde Munk

Støt vores arbejde - Giv et bidrag

I dag er omkring 1,5 millioner danskere berørt af astma, allergi, høfeber, eksem eller en anden overfølsomhedssygdom, og tallet er stigende.

Din støtte gør en forskel.

Støt vores arbejde med kr. 200,-

Lyt til alle afsnit her

Bliv en del af fællesskabet

Få alle medlemsfordele for kun 225,- om året